Първо мнение
Здравейте съфорумци,ето че днес ми остана малко време и реших да пусна тази тема за мен и моята градина.Аз съм от скоро в този форум,и нещата станаха случайно,иначе от доста време съм влизал като гост и съм разглеждал доста теми и съм попивал доста ценни неща/човек се учи докато е жив/.Иначе аз съм от гр.Карлово-градът на Левски/с което се гордея много и съм щастлив че съм от този град.При нас климата е уникален,много мек,в полите на Стара планина от север,и на юг Стремската долина и Средна гора в най високата част и на двете планини.Стара планина ни пази от северните студове и в същото време сме на припек/470 м. надморска планина,центъра на България и така нататък да не ви затормозявам с тези подробности.На 51 година станах скоро,абе старо кюрпе с една дума,иначе по дух съм на 30 поне.Имам страхотна съпруга и страхотни синове който за...
Последно мнение
Ето ги и лоницерите Камчатика,отрупани с цвят/ядлива лоницера или майска боровинка,поради факта че зрее през май месец и е един от първите плодове в градината ми/Вече са горе долу метър на метър храсти с обилен цъфтеж.тази година имам още едно попълнение и бройките стават 8.Чувствам се щаслив. Супер непретенциозни към почва ,студ,засушаване,мечта за всяка градина.
Не знаех, че има ядлива лоницера. Как е на вкус, Райчо? По принцип лоницерата не я причисляват към плевелните/инвазивни видове? Ти какъв опит имаш с нея? Сериозен растеж толкова рано през сезона.