Първо мнение
Няма нужда от коментар заглавието.
Искам да споделя, че вече трета зима реално не боледувам истински, освен мимолетни хреми за половин ден.
Много е важно да се подхване навреме - без леност и неинициативност.
В момента, в който усетите, че започва някаква атака и имунната ви система реагира, правите следното: 300-500 милилитра фреш от грейпфрут, лимон и няколко портокала. С него изпивате и половин-един грам витамин ц.
1 или два пъти на ден. Ако нещата се развиват много интензивно - и 3 или 4.
Това, поне при мен, безотказно помага: огромните количества витамин ц под форма на таблетки минават и заминават, но в случая с цитрусовия сок, който съдържа естествени катализатори и собствен вит.Ц, нещата са като да пуснете буустър на имунната си система.
Винаги помага, винаги. Без изключения) Ако стомахът ви е по-чувствителен - вземете мерки с...
Последно мнение
Моята рецепта против грип е един лимон изцеден, 4 капки-масло от риган и доливам с вода в 200 мл чаша.Пресича го веднага понеже и двете съставки са антибактериални и антивирусни.Също съм чел ,че звездовидния анасон е много ефикасен против грип.За грейпфрута има много противоречиви мнения ,лично на мен не ми допада ,но обичам Помело ,който не е хибрид,а грейпфрута е кръстоска между помело и цитрус и затова горчи.Но Мандарината ми е фаворит ,особено Сатсумата <thumbsup>