Красимир от Сибир

Тук всеки, който желае, може да отвори собствена тема и да се представи с няколко думи.
Ако искате да запазите анонимността си, може да не пишете името си или други лични данни.
Krasi
Любител на южните растения
Мнения: 63
Регистриран: 30 яну 2011, 12:53
Район:
Местоположение:
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Красимир от Сибир

Непрочетено мнение от Krasi » 07 апр 2013, 19:21

Здравейте, драги съфорумници. Името ми е Красимир Горинов, на 19 съм. Роден съм и израснал в София. Завършил съм езикова гимназия и следвам, в момента, "Екология и опазване на околната среда".
Работя във фирма за логистика и транспорт. Харесвам си работата, но отнема много от времето ми за хобита и развлечения, като цяло.
От малък обичам да гледам всякакви растения, харесва ми да ги докосвам, да ги гледам, да се радвам на наситените им цветове и най - вече да видя резултат от моите грижи. Слабост са ми иглолистните растения, не вярвам никой да остава безразличен при вида на масивен кедър или величествен бор, с висока корона. Насадил съм доста доста туи и елички пред блоковете в квартала <make face> , последните години и се радвам, когато съседите ми и съкварталците, като цяло, се грижат за междублоковите пространства.
Разглеждам форума от около 3 години, може и повече, рядко пиша, но определено прочетох доста мнения, относно студоиздръжливите палми и все повече се навивам за някои видове. Досега не съм правил опити с по - южни растения в ОГ, освен смокини, поради простата причина, че единствените ми полета за изява са в Софийско и Предбалкана <die laughing> . Не ме разбирайте погрешно, не че не ми се занимава със защити, кабели, жици, предпазители и прочие, просто мисля, че някои видове, определено не са за нашите условия, колкото и да ги побутваме, по изкуствен начин. Въпреки това, оценявам безкрайно много усилията на ентусясти и професионалисти, в тази насока, защото чрез опитите са направени много велики открития. <that's it>

Това е общо взето за мен <coffee>Венета
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Красимир от Сибир

Непрочетено мнение от Венета » 08 апр 2013, 14:45

Здравей , и доообре си представил се ! <thumbsup>Отговори

Върни се в “Кои са членовете на форума”