Страница 1 от 1

Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 18 юни 2014, 16:00
от zack
<cheers> Не зная, дали това е за тук, ама си мислех, че ще е добре, да има нещо за вечнозелените растения,
които могат да виреят в България. Нещо отделно като подфорум, което да е само за тях, че са ми любими <he-he>

А реших да пусна нова тема, за да има място, където ако се сетим, да предлагаме подобни неща.
Ако Киро прецени, да трие/мести и т.н. това мнение <he-he> <cheers>

Re: Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 19 юни 2014, 09:46
от Kiril Donov
Zack, харесах ти идеята и без много да мисля, тръгнах да създам под-форум за вечнозелените растения. В админ панела обаче се усетих, че в новия раздел ще трябва да преместим доста дървета и храсти от ядливите, също и цъфтящи дървета и храсти, а за капак - и доста вечнозелени и нецъфтящи. Струва ми се, че това доста ще затрудни откриването им. Затова засега се отказах.

Re: Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 19 юни 2014, 09:51
от zack
И аз се замислих по тоя въпрос и затова писах, да го обмислиш <he-he>
Има ли някакъв начин да се тагват темите, или нещо подобно, което да позволява да се откриват по-бързо.
Примерно да имат ключови думи - вечнозелени/студоустойчиви и т.н. и като напиша нещо такова,
да ми излизат всички теми за студоустойчиви растения <he-he> Май много сложно стана <he-he> <cheers>

Re: Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 19 юни 2014, 11:20
от Kiril Donov
Този вид форуми не са най-добрите, но вече няма как да минем на друг. Когато го стартирахме, нямах представа какво ще се получи и просто исках някакъв форум. <head in the wall>

Re: Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 29 окт 2017, 20:28
от Kiril Donov
Форумът ни вече стана с "международно значение", както вчера се изрази Иван от Гроздьово. Той се запознал с един човек, който е американец и е запален по палмите. Станало въпрос, че човекът чете нашия форум и че знае за Иван и Момчил. Срещата им е била много интересна, а Иван беше много ентусиазиран след нея.
Всяка вечер влизам във форума в късните часове и виждам по стотина четящи гости. Много нерегистрирани гости има и от България, но е факт, че стават все повече от целия свят.
Искам да благодаря на всички за качественото съдържание, с което пълним форума! Отново призовавам да не се правим на интересни и да пишем на книжовен български език, за да може Гугъл да превежда качествено написаното. Очевидно базата ни с информация ще става все по-голяма и с радост бих приел всякакви препоръки, за да направим форума по-лесен за четене. Стига да са съобразени с формата на форума, защото няма как вече да минем към друг формат, освен ако не започнем отначало.

Имам идея да направим секция за чуждоезични постове, най-вече на немски и английски. Целта ми е да имаме по-лесна комуникация с многобройните ни клиенти от цяла Европа, а и да сме им полезни с информация на техния език. Ако някой смята, че това не е добра идея, ще се радвам да чуя мнението му.

Re: Предложения за нови подфоруми/раздели

Публикувано: 29 окт 2017, 23:04
от perperikon
Не виждам причина форумът да не се интернационализира(саморекламира), съдържанието му дотук е много по-смислено и разнообразно от всеки отворен форум който съм чел на английски или руски. Във форумите с "членски карти" не знам какво е нивото,но и никога не смятам да разбирам.