защото адски много изнервя потребителите, в това число и мен! И при това говорим за линкове към снимки,
което е още по-ужасно!!!!!!!!!!!! Не може 2014-та година, когато 99% от мониторите са в резолюция над 1366 пиксела,
ние да се ограничаваме до 950

като им напишеш - Изображението не може да надхвърля 950 пиксела широчина.
Та аз дори не качвам снимката на хостинга на сайта, та да го натоварвам с нещо! Всички снимки са на мой хостинг,
за да съм сигурен, че няма да бъдат изтрити. И не стига това, ами постоянно се увеличава ограничението

Преди помня, че беше над 1000 пиксела, сега е 950. Ама защо се увеличава, при положение, че мониторите са с все по-добра резолюция

Ако може да си е пак примерно 1025 пиксела, или да се пооправи малко форума, да си ги скайлва сам

Та да вметна, има plugin-и за тия форуми, които автоматично намалят размера на изображенията, когато биват публикувани,
та да не става много грозно, щом така е решил администратора. Т.е. пускаш линк, подчертавам линк, към снимка,
и форумът автоматично я показва по-малка, за да не излиза извън желаните размери. Ама не да кажеш, не можеш да публикуваш!
Сигурен съм, че това ненужно, безсмислено и странно за 2014-та година ограничение, е отказало много потребители, да качат своята снимка тук!!!!!!!!!!
P.S. Хубаво е да има правила, ама като ограниченията станат прекалени, не е никак приятно...
Незнайно защо, най-вероятно заради калпав CSS, форумът не е направен да скейлва спрямо резолюцията на монитора.

Вероятно затова Киро е решил да въведе новото ограничение от 950 пиксела. Т.е. 4К монитор да имаш, същата работа.