Страница 1 от 1

Линкове във форума

Публикувано: 26 апр 2015, 22:00
от Kiril Donov
Вероятно сте забелязали, че премахнах линковете от подписите на някои членове. С цел по-добро представяне в търсачките, вече ще ограничаваме пускането на линкове, освен ако не са много важни или сочат към http://www.palmi.bg - по обясними причини.
Няма да се впускам в подробни обяснения, но дори и линковете за музикални поздрави отнемат от рейтинга на форума и го предават на съответните сайтове. В същото време, форумът ни е с отлична индексация в търсачките и много уважавани сайтове биха платили добра цена, за да имат линкове тук. Нямам намерение да искаме пари от някого, но не може да го правим и безплатно, най-вече - защото това удря по нашия рейтинг.

Говоря най-вече за линкове към сайтове с близка до нашата тематика.

Благодаря за разбирането!

Re: Линкове във форума

Публикувано: 26 апр 2015, 22:03
от Kiril Donov
Със специален статут ще се ползват единствено линковете на Иво Некитов към прогнозите му в неговия сайт. Малко форуми могат да се похвалят с личен метеоролог и затова най-малкото, което можем да направим е да му помогнем да повиши популярността на страниците с прогнозите си.

Re: Линкове във форума

Публикувано: 26 апр 2015, 22:08
от Kiril Donov
В тази връзка бих искал да помоля да публикувате снимки или видео единствено с таговете img или flash. Директните линкове към сайтове, ще съм принуден да редактирам или да изтривам.

Re: Линкове във форума

Публикувано: 21 юли 2015, 22:28
от jovanoti

Код: Избери всички

http://wikipedia.org


По този начин проблем ли е да се пуска линк?
Така ще може с три клика да се отваря линка - 1) маркиране на целия текст, 2) десен бутон на мишока, 3) отвори в нов прозорец/таб

Re: Линкове във форума

Публикувано: 22 юли 2015, 03:39
от Kiril Donov
Аз този таг досега не съм го ползвал и дори не знаех за какво служи. Изглежда ми приемливо, значи няма проблеми. Благодаря!

Re: Линкове във форума

Публикувано: 07 окт 2015, 10:11
от Kiril Donov
Представете си, че имате нещо интересно вкъщи, а някой го види от улицата и пусне GPS координатите ви в интернет. Как ще се чувствате, ако всякакъв народ започне да се мъкне у вас, да задават въпроси ... да искат да им давате разни неща ... да си режат сами, когато вас ви няма вкъщи?

За ден-два може и да ви хареса да сте център на толкова внимание, но после неизбежно ще дойдат и неприятните преживявания. Координатите обаче вече са качени, стоят си в интернет и народът ще продължава да се мъкне, отново и отново.

Надявам се, че ще ме разберете когато отправям молба, да не качвате GPS координати или адреси на частни имоти. Дори описанието, което може да доведе до намирането на един частен обект, вече е нахлуване в личното пространство на хората и ние нямаме право да го правим.

Re: Линкове във форума

Публикувано: 13 фев 2017, 21:33
от Монов
Защо ми изчезват снимките тези сайтчета за прикачване май не са надеждни какво използвате.

Re: Линкове във форума

Публикувано: 14 фев 2017, 01:28
от achovd
Самоцитирам се. Все не ми остава време, но скоро ще пусна тема със снимки как се използва този сайт:

achovd написа:Влезни във photobucket.com
Даваш Log in горе в дясно и избираш да се логнеш направо с Фейсбук (най-лесния начин).
След което качваш снимката, като цъкаш на бутона Upload горе в ляво, като ти се качи снимката копираш IMG Кода и го пускаш тук във форума. Не е сложно, обещал съм и ще пусна тема със снимки как точно се прави това.
И моля ви не ползвайте сайтчета ато снимка бг!!!!