Страница 1 от 1

Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 24 май 2018, 21:39
от Kiril Donov
Здравейте!

Това съобщение е във връзка с личните данни, които сте ни предоставили при регистрацията си в този форум.

Сигурно сте чули за регламента General Data Protection Regulation ("GDPR") за защита на личните данни, който влиза в сила на 25 Май 2018г.
За да сме сигурни, че политиката и действията ни са в съответствие с този Регламент, налага се да деактивираме всички акаунти.
Всеки, който желае да продължи да членува във форума, трябва да изпрати имейл с ИМЕТО СИ ВЪВ ФОРУМА и потвърждение със следния текст (просто го копирайте и поставете в имейла си, като добавите и името си във форума):

Давам съгласие и желая да получавам информация от форума, както и въведените мои лични данни (Nickname, имейл адрес, местоположение и др. данни) и публикации, да се показват в публичното интернет пространство. Наясно съм, че мога да редактирам личните си данни по всяко време или да поискам от администратора, да ги изтрие завинаги от системата. Публикациите са част от форума и остават завинаги или докато форумният администратор прецени. Зная, че форумът е собственост на Ботаническа градина - Пловдив ЕООД и е създаден с образователна цел, затова публикациите ми може да бъдат редактирани или изтривани, както и целият ми профил може да бъде изтрит, без да получавам уведомление за това.


Българският Палмфорум използва Вашите данни (имена, електронна поща и др.), единствено за да получавате информация свързана с форума и която сте заявили. Най-често това се случва по електронна поща.

Моля, изпратете потвържденията си на следния имейл адрес: forumadmin@palmi.bg
Задължително е да изпратите имейла с потвърждението от имейл адреса, с който сте се регистрирали във форума! Ако по някаква причина той вече не е активен, може предварително да ми изпратите нов имейл адрес, който да въведа в профила Ви. Знам, че има няколко стари членове, чиито имейл адреси в момента не са активни.

Ако не желаете да участвате повече във форума, не е нужно да правите нищо. Просто акаунтът Ви ще бъде завинаги изтрит и ние няма да пазим никакви Ваши лични данни.

Благодаря Ви!
Кирил Донов
Администратор на Българския Палмфорум

For English please read here: viewtopic.php?f=6&t=1714

Re: Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 25 май 2018, 23:42
от Kiril Donov
Тези потвърждения имат юридическа сила и са необходими във вида, както съм показал. Моля, не изпращайте празни имейли, а копирайте текста, както съм описал по-горе!

Re: Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 09 юни 2018, 07:55
от Kiril Donov
Palmlover набързо пусна 8 поста и затова само изтрих стария му профил. След това изтрих новите профили, които са на стари потребители. Ако някой желае да си смени името или не може да влезе в стария си профил по някаква причина, нека ми пише, вместо да си прави нов профил!
От сега нататък ще изтривам всички нови профили, които са на стари потребители.