Страница 1 от 1

Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 24 май 2018, 21:39
от Kiril Donov
Здравейте!

Това съобщение е във връзка с личните данни, които сте ни предоставили при регистрацията си в този форум.

Сигурно сте чули за регламента General Data Protection Regulation ("GDPR") за защита на личните данни, който влиза в сила на 25 Май 2018г.
За да сме сигурни, че политиката и действията ни са в съответствие с този Регламент, налага се да деактивираме всички акаунти.
Всеки, който желае да продължи да членува във форума, трябва да изпрати имейл с ИМЕТО СИ ВЪВ ФОРУМА и потвърждение със следния текст (просто го копирайте и поставете в имейла си, като добавите и името си във форума):

Давам съгласие и желая да получавам информация от форума, както и въведените мои лични данни (Nickname, имейл адрес, местоположение и др. данни) и публикации, да се показват в публичното интернет пространство. Наясно съм, че мога да ги редактирам по всяко време или да поискам от администратора, да ги изтрие завинаги от системата. Зная, че форумът е собственост на Ботаническа градина - Пловдив ЕООД и е създаден с образователна цел, затова публикациите ми може да бъдат редактирани или изтривани, както и целият ми профил може да бъде изтрит, без да получавам уведомление за това.


Българският Палмфорум използва Вашите данни (имена, електронна поща и др.), единствено за да получавате информация свързана с форума и която сте заявили. Най-често това се случва по електронна поща.

Моля, изпратете потвържденията си на следния имейл адрес: forumadmin@palmi.bg
Задължително е да изпратите имейла с потвърждението от имейл адреса, с който сте се регистрирали във форума! Ако по някаква причина той вече не е активен, може предварително да ми изпратите нов имейл адрес, който да въведа в профила Ви. Знам, че има няколко стари членове, чиито имейл адреси в момента не са активни.

Ако не желаете да участвате повече във форума, не е нужно да правите нищо. Просто акаунтът Ви ще бъде завинаги изтрит и ние няма да пазим никакви Ваши лични данни.

Благодаря Ви!
Кирил Донов
Администратор на Българския Палмфорум

For English please read here: viewtopic.php?f=6&t=1714

Re: Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 25 май 2018, 23:42
от Kiril Donov
Тези потвърждения имат юридическа сила и са необходими във вида, както съм показал. Моля, не изпращайте празни имейли, а копирайте текста, както съм описал по-горе!

Re: Във връзка с новия Регламент за защита на личните данни

Публикувано: 09 юни 2018, 07:55
от Kiril Donov
Palmlover набързо пусна 8 поста и затова само изтрих стария му профил. След това изтрих новите профили, които са на стари потребители. Ако някой желае да си смени името или не може да влезе в стария си профил по някаква причина, нека ми пише, вместо да си прави нов профил!
От сега нататък ще изтривам всички нови профили, които са на стари потребители.