Сливи

Re: Сливи

UNREAD_POSTот Васил » 21 Окт 2015, 19:18

Ядат се като узрели джанки, но остава и по костилката. Днес опитах, но са още киселки. Когато престоят добиват повече сладост. Ако се опиташ да ги ядещ през лятото, когато са зелени си обречен за дълго време джуките ти да останат изтръпнали от киселото. Казвам го от опит.
От всеки дефект - ефект!
Аватар
Васил
Маниак на тема Батати (Сладки картофи)
 
Мнения: 216
Регистриран на: 26 Дек 2014, 17:25
Местоположение: гр.Стамболийски
Mясто: гр. Стамболийски
Пол: Мъж
Надморска височина (m): 188
USDA zone: 7a

Предишна

Назад към Овощарство и Лозарство на умерения климат (Horticulture and Viticulture of the temperate climate)

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта