За пореден път уникална среща със страхотни приятели,Боби Милев от Костин брод чак,Леон трабантони/бачо Лазар/ от Филибето и моя милост от градът на Левски.Събираме се не толкова за кактусите ,колкото за срещата,много си допадаме,страхотни подаръци ,помежду ни по традиция.Страхотни кактуси при Наталия.Аз добре си напазарувах,пак се чуствам като че ли съм рожденник и съм получил много и ценни подаръци.Винаги успяваме да си напълним кошницата догоре,е аз малко я попрепълних,ама нали съм си пущенлия.Страхотен ден,приятни моменти,наистина си струва да си жив и да имаш добри приятели и страхотно хоби.
Added in 21 hours 26 minutes 16 seconds:
Вчера влезнах в парника с цитрусите,за да видя какви са пораженията след големите студове,нямах възможност да съм на място и да запаля печката.Имахме 2 най ледени нощи едената с минус 10,и следващата с минус 11,при което е влезнало доста студ вътре.Има леки поражения по високите клони,което не е проблем ,понеже тъй или иначе напролет тези същите клони се изпязват доста ниско,да не ходят до тавана.След малко ще пусна и клип на другият парник с авокадата,там няма никакви поражения ,благодарение на една духалка с термореле свързана,която се включва при нужда.
Това е клипа и с оранжерийката с авокадата,никакви проблеми ,системата за отопление при нужда си се е включвала,тука всичко е точно.