Кликнете върху логото вляво, за да отидете в онлайн магазина | Между Пловдив и Асеновград, точно срещу КЦМ и до бензиностанцията | Работно време - всеки ден от 9 до 18 ч. (Мар-Окт) Зимата (Ноем-Фев) от 9-17 ч.| Телефони: +359888328680;
Така излезе моята Робуста от зимата.Има козметични проблеми по най старите листа.
Аз съм си направил извода за себе си.До -5 градуса излиза почти без проблем,при 2,3 десети отгоре веднага се
виждат проблемите.
These users thanked the author traiko for the post (total 4):
Мусон (25 мар 2025, 21:27) • Kiril Donov (25 мар 2025, 21:56) • Gepata (25 мар 2025, 23:29) • Baywatch (26 мар 2025, 00:17)
Ъпдейт от днес. Голямата Робуста все така не расте. Има малко зелено и ще я изчакам още време но явно е намръзнала доста. Все още е в интензивното но аз продължавам да я поливам и торя
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
От такова и понякога дори и от по-лошо положение са се развивали през юни, към края на месеца... в Слънчев Бряг. Можеш да ѝ дадеш още време до юли. Също така, можеш да пробваш с дърпане на средните листа. Ако излязат - знаеш какво да правиш! Добра идея е и рязане малко на горните листни дръжки и върха на стъблото, за да се разтвори центърът и да получиш по-добър достъп. Така и слънцето ще може да работи по-добре.
Ще изчакам още. Вече пробвах с издърпване на това което е останало от копието но не излиза,здраво е. Също и поизрязах върха и се показа това зеленото дето се вижда. Преди манипулацията беше скрито вътре. Така че,каквото е трябвало съм направил,остава само времето да покаже