Кликнете върху логото вляво, за да отидете в онлайн магазина | Между Пловдив и Асеновград, точно срещу КЦМ и до бензиностанция Petrol | Работно време - всеки ден от 9 до 18 ч. (Мар-Окт) Зимата (Ноем-Фев) от 9-17 ч.| Телефони: +359888328680; +35932511103;
На различни места в България сме изградили красиви насаждения от палми. Трън в очите за някои или прекрасна гледка за повечето хора, тези насаждения са вдъхновение за всички, които обичат екзотичните растения.
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
Ето как изглежда Палм Център - Пловдив към днешна дата:
Онзи ден бях в Бургас ... не знам как не ги е срам някои хора, да се кичат с имена като "палмов център", а целият град да е пълен с умрели или умиращи палми. Дори пред собствения им офис е така. Некадърници! Отскоро и до нас се пръкна един такъв "център". И той има отпред една метла, жалко подобие на палма. Явно е засадена с единствената цел, да отклони от пътя хората, които са тръгнали да търсят нас.
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
Още една снимка, на която по-ясно се вижда, колко големи са станали малките палмички, които засадихме преди 6-7 години. Абсолютно всички листа са от тази година, старите са почистени още през май-юни. Палмите не са торени тази година. Това под палмата на заден план е пейка, на която сядат хората, докато чакат автобуса. Точно пред разсадника е спирката на автобусите между Пловдив и Асеновград.
Мащаба предполага по-активен маркетинг и реклама, ...най-малко, защото сте уникални и специализирани! Който не расте, всъщност се смалява спрямо конкуренцията, която расте!? Бизнес идея - сключваш договор с 1-2-ма "екскурзовода" без заплата, да си търсят групи, които да разхождат и "образоват" из разсадника. Те си събират такса от "екскурзиантите" + 5% от генерирания оборот от групата!? Градски транспорт спира ли при теб? Ех, колко лесно било да се дават непоискани и недоказани идеи отдалече!
Клипът е публичен и достъпен в Ютюб. Ако можете да гледате видео там, би трябвало да няма проблеми и тук.
Perperikon, нещата от страни винаги изглеждат по-различно, отколкото от самото място. Затова и не обичам някой пътник да дава съвети на шофьора в колата - просто шофьора и пътниците виждат пътя и обстановката по различен начин. Та изглежда и за много други неща е така.
These users thanked the author Kiril Donov for the post:
Страхотна красота бяха тези Вашингтонии,които бяха покрай пътя.
Днес останах много изненадан, скоро не бях минавал от там, гледам, че са направили и локално платно.
От една страна е добре, но много са ви стеснили Киро, чак мен ми е някак си странно. Добре, че си направил снимки поне, да
има спомени.