Кликнете върху логото вляво, за да отидете в онлайн магазина | Между Пловдив и Асеновград, точно срещу КЦМ и до бензиностанцията | Работно време - всеки ден от 9 до 18 ч. (Мар-Окт) Зимата (Ноем-Фев) от 9-17 ч.| Телефони: +359888328680;
На различни места в България сме изградили красиви насаждения от палми. Трън в очите за някои или прекрасна гледка за повечето хора, тези насаждения са вдъхновение за всички, които обичат екзотичните растения.
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
Вчера завършихме този скален кът и го снимах с телефона. Градината е в кв. Остромила в Пловдив и още не е съвсем готова. Алпинеумите се старая да ги редя лично аз.
Другият път ще го снимам както трябва, а не с телефона. И другият път ще снимам, след като сменим водата, а не преди това Сега я бяхме замърсили, докато работехме.
успешна красота ! Хубаво е да направиш подробно описание на етапите , ако ги подкрепиш и със снимков или клип материал ...........големи цИлуФки от мен /дори и да не ти е до тях /
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
г-н Донов много впечатляващ скален "път" много ми хареса, най-вече защото е вложена мисъл как точно да се наредят камъните, за да се образува "пътека" за водата мнооого готино, браво !!!
Аз съм новичка тук и постепенно разглеждам красотите на г-н Донов и хората около него! Но този алпинеум надскочи всичките ми очаквания ! И аз, като Swetoslawa, съм впечетлена как сте направили така, че пътят на водата между камъните да изглежда абсолютно естествен! Много фантазия , професионализъм и други качества, за които един лаик не се сеща, са необходими да се сътвори такава красота! Поздравления, г-н Донов!
Последна промяна от lenka на 01 окт 2014, 09:25, променено общо 1 път.
Харесва ми много! Всичко е съвсем естествено, дори и водата. По начало водата в потоците /деретата/и малките планински реки в Южна и Централна Европа е мътна до безогледно кална поне 180 дни в годината. При това положение, атрактивният алпинеум би следвало да НЕ се мъчи, да представя само идиличния вид на природата.