Регистрация на нови потребители (New users registration)

В ПалмФорума държим на културата на общуване! Спазвайте добрия тон, не се заяждайте и не обиждайте събеседниците си!
Във форума се пише само на български език (на кирилица) или на английски език!
BULGARIAN OR ENGLISH LANGUAGE ONLY OR POST WILL BE DELETED!
Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, все пак са наши конкуренти и не е наша работа да им правим реклама!
Този форум е свободен от политика и всяко писане на тази тема ще бъде приемано за СПАМ !
Форумът е фирмена собственост и е създаден с образователна цел. Публикациите може да бъдат изтривани или редактирани, според правилата или по преценка на собственика и без да се изпраща известие на автора. Не се толерират безсмислените и повтарящи се изказвания. Пишете по същество в темите!

След активиране на регистрация Ви, влезте в профила си, иначе ще бъде изтрит автоматично след 15 дни!
АКО НЕОЧАКВАНО ПОЛУЧИТЕ ГРЕШНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ИЗГОНВАНЕ ОТ ФОРУМА, ПИШЕТЕ НА АДМИНИСТРАТОРА ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!!!
Потребителски аватар
Kolibar
Гларус, с градина край морето ...
Регистриран: 04 окт 2013, 00:52
Place: Варна
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Регистрация на нови потребители (New users registration)

Непрочетено мнение от Kolibar » 07 яну 2014, 10:13

Kiril Donov написа:С някоя от програмите да деинсталираш напълно браузъра, вкл. всички остатъци от нея. С нормалната деинсталация на Windows, това не може да се получи. Аз ползвам една програмка, която се нарича "Your Uninstaller!" и от няколко години ми върши идеална работа. Има и други подобни програми.

Благодарско шефе. И тъй като знам, че не пиеш ракия хич няма да ти предлагам <thumbsup>

<cheers>

bulgary
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Непрочетено мнение от bulgary » 07 яну 2014, 13:36

<off topic> аз съм с интернет експлоер 11 и нямам никви проблеми много по бързо ми се отварят страниците от другите браузери

slowtraveler
Регистриран: 26 апр 2024, 12:08
Place: Varna
Altitude (m): 100
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Непрочетено мнение от slowtraveler » 26 апр 2024, 12:54

Здравейте. Бихте ли сменили потребителското ми име на slowtraveler
При регистрацията прибързах и по погрешка за потребителско име бе въведен мейла...

Отговори