Кликнете върху логото вляво, за да отидете в онлайн магазина | Между Пловдив и Асеновград, точно срещу КЦМ и до бензиностанцията | Работно време - всеки ден от 9 до 18 ч. (Мар-Окт) Зимата (Ноем-Фев) от 9-17 ч.| Телефони: +359888328680;
Engineer-agronomist, Master in Tropical and Subtropical Agriculture (Инженер-агроном, Магистър по Тропично и Субтропично Земеделие), founder of Nursery Palm Center - Plovdiv, Bulgaria
Благодаря. Мен по скоро ме интересуваше второто растение. За първото и аз си мислех, че е някаква юка или драцена ( не правя разлика ) , въпреки, че е подарено на бабата за палма. Сега започвам да чета как се гледа Chamaedorea elegans, защото ММ вече я приватизира.
Имам няколко растения на около 10месеца.Семената са от Виетнам.Може ли да помогнете с разпознаването им: Това е тамаринд,но за останалите не съм сигурен.
Последна промяна от milen на 20 ное 2014, 08:14, променено общо 2 пъти.
Е маслина е, деже все си мисля че от Палм Център! А бекграунда направо е тргедия, тези озеленители са Пълни Кукумицини(поздрави за тях с песента: Кукавица!). На мен ми прилича като на Свинче, Звънче!